gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

PDFДрукe-mail

bus.com.uaДля тих, хто мріє подорожувати до Чехії сам, питання транспорту надзвичайно є важливим, адже необхідно вибрати маршрут, розрахувати час, забронювати чи придбати квитки і саме головне, встигнути на час відправлення.
Звісно можна летіти з України до Праги літаком, швидко, зручно та не зовсім доступно для більшості наших співвітчизників.
Можна подорожувати і залізничним транспортом, та нажаль на сьогоднішній день немає прямого потягу з України до Чеської республіки, а причіпні вагони не мають сталого графіку курсування у зв’язку з реформою розкладу руху поїздів.
Тому залишається надійний і стабільний транспорт – автобус. Автобусне сполучення є найбільш поширеним видом транспорту з України до Чехії. Столиця Київ та більшість обласних центрів України мають пряме автобусне сполучення з Прагою. В залежності від віддаленості пункту виїзду від Західного кордону, тривалість поїздки може тривати від 10-12 годин, скажімо зі Львова, до півтора доби зі Сходу України. Слід зауважити, що точний час тривалості поїздки ні диспетчери, ні водії автобусів вказати не можуть, тривалість перебування на кордоні з Євросоюзом (сусідня Польща) може бути різною. Але справжнього туриста це не лякає. Тому для тих хто хоче відвідати Чехію та Європу автобусом, є зручний інформаційний ресурс з можливістю попереднього бронювання та купівлі квитків на міжнародні автобусні маршрути.

Бажаємо приємних подорожей!

Цікава стаття? Поділись нею з друзями:

Вінницька афіша

Translate(Переводчик)

Про Чехію

Українці в Чехії

Хто онлайн!?

На даний момент 42 гостей на сайті