gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новини

Корисні посилання для українців у Чехії

PDFДрукe-mail

Цей список буде корисний українцям, які шукають прихисток в Чехії: інформація про евакуацію, візи, безкоштовну юридичну та медичну допомогу, житло тощо. Збережіть та перешліть знайомим список, який буде корисним українцям у Чехії: інформація про евакуацію, візи, безкоштовну юридичну та медичну допомогу, житло тощо. 


Чехія видала 150 тисяч спеціальних віз біженцям із України

PDFДрукe-mail

Загалом на 14 березня у поліції у справах іноземців зареєстровано майже 85 тисяч людей. Згідно законодавства біженці повинні зареєструватись у поліції у справах іноземців протягом 30 днів після прибуття.


Близько 80 тисяч людей вийшли на демонстрацію на підтримку України у Празі

PDFДрукe-mail

Сьогодні на Вацлавській площі у Празі відбулася демонстрація на підтримку України. За оцінками поліції, у заході, організованому асоціацією Milion chvilek, брали участь від 70 000 до 80 000 осіб.

З аеропорту Праги взимку будуть відкриті рейси за 92 напрямками

PDFДрукe-mail

dafdafВідповідно до зимового розкладу польотів, який набув чинності з 31 жовтня, пасажири зможуть літати з аеропорту Праги за 92 напрямками. З'являться нові маршрути до Тель-у, Неаполя, Одеси, Києва, Дубаю та Амстердаму. Не дивлячись на кризу викликану коронавірусом, трафік в аеропорту поступово зростає. Більшість авіамаршрутів пропонує компанія Ryanair..

 

Нові вимоги щодо іспиту з чеської мови для отримання ПМЖ

PDFДрукe-mail

flaf Іноземці, які претендують на ПМЖ в Чехії, будуть вимушені здавати більш складний іспити з чеської мови. До тепер їм були необхідні тільки базові знання мови на рівні А1, тепер потрібно більш просунутий рівень - А2. Чехія прагне, щоб правила складання іспиту з чеської мови для іноземців були такими ж, як в інших європейських країнах.



Сторінка 1 з 258

Вінницька афіша

Translate(Переводчик)

Про Чехію

Українці в Чехії

Чеська - це легко!

Хто онлайн!?

На даний момент 19 гостей на сайті