gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Тіна Кароль в Празі

PDFДрукe-mail

28 листопада в 19:30 в Празі в театрі HYBERNIA (Nam Republiky 4) популярна співачка і зірка різних телешоу Тіна Кароль порадує шанувальників свого таланту великої сольною програмою "Всі хіти". Триває тур Тіни Кароль з програмою «Всі хіти», один з концертів якого відбудеться і в Празі. Лейтмотивом цієї програми стали найяскравіші сольні номери всіх концертів співачки.


95 КВАРТАЛ у Празі

PDFДрукe-mail

kvartal18 квітня в 16:00 та 19:30  в Празі на сцені театра Hybernia виступить команда студії КВАРТАЛ 95 з запальною, повної гумору і сатири програмою! Цього вечера на сцені з вами: Володимир Зеленський, Олена Кравець, Сергій Казанін, Євген Кошовий, Юрій Крапов, Юрій Корявченков, Олександр Пікалов, Михайло Фаталов. Творці найпопулярніших в Україні гумористичних програм, автори суперпопулярного серіалу «Свати», засновники студії, на якій створюються касові фільми - і це тільки небагато з того, чим займаються невтомні енергійні хлопці з Кварталу 95. Більше 10 років КВАРТАЛ 95і доводить, що життя не така вже й страшна штука, якщо ставитися до нього  з посмішкою. У багатьох містах України, Європи та Америки улюблених артистів чекають з нетерпінням, щоб сповна насолодитися прекрасним видовищем, зануритись в море дотепних жартів та сміху.                                         

    gastroli.cz 


Концерт Sting и Paul Simon

PDFДрукe-mail

sting

 

 

 

 

 

 

14 березня 2015 Прага

«На сцені разом» - це назва зарубіжного турне, в рамках якого дві музичні легенди виступлять в Празі 14 березня 2015 року. У багатотисячному залі O2 Arena прозвучать понад тридцять пісень, у тому числі - відомі хіти обох музикантів. Однозначно це подія, яку не можна пропустити, тому ми анонсуємо її завчасно щоб гості Праги встигли придбати квитки.         

czpanorama.ru


Бал в опері - 2015

PDFДрукe-mail

bal

 

 

 

 

 

 

7 лютого 2015 Прага

Одна з небагатьох подій світського життя, яка, переходячи із століття в століття, не втрачає колишньої чарівності - це бал. Тут відбуваються романтичні знайомства і доленосні зустрічі, звучить прекрасна жива музика, демонструються чудові наряди дам і блискучі манери галантних кавалерів, панує атмосфера свята та піднесених почуттів. Купити квитки та отримати додаткову інформацію про бал у Національній опері можна на сайті       

plesvopere.cz


Гастроли театра Романа Виктюка

PDFДрукe-mail

17.10.2011, Прага

Осенняя Прага и сцена театра  Hybernia были выбрана Романом Виктюком для европейской премьеры его нового спектакля «»Сергей и Айседора» - истории любви бесшабашного  русского поэта и босоногой американской танцовщицы. Стоит ли говорить, что каждая постановка мастера – это событие в мире театра: зачастую провокационное, порой – скандальное, но всегда – щедрое на актерскую страстность и самоотдачу. Исключением не будет и нынешний спектакль с молодыми, но уже «звёздными» исполнителями. В роли Есенина – актер Дмитрий  Малашенко ( известный телезрителям по шоу «Большая разница»), вроли Дункан – Анна Терехова, дочь знаменитой «миледи» советского экрана – Маргариты Тереховой.

Билеты можно приобрести в сети  Nicketstram.


Концерт певицы Ewa Farna

PDFДрукe-mail

23/09/2011, Брно

Увы, но на концерт восходящей звезды чешской и польской рок&попсцены её поклонникам придется ехать в город Брно. 18-ти летняя Эва в буквальном смысле молниесно взлетела на местный эстрадный Олимп и, похоже, бросила здесь якорь надолго. Девушка принципально не хочет переезжать из провинциального моравского городка Вендрыне с 4-тысячным населением в столицу, чем ещё больше подогревает к себе интерес фанатов: каждый её «живой» концерт проходит в переполненном зале. Этот концерт Эва приурочила к своему дню рождения, так что на сцену выйдут и её гости – именитые коллеги по цеху. Похоже, будет неплохая тусовка!



Сторінка 1 з 2

Вінницька афіша

Translate(Переводчик)

Українці в Чехії